Forum --*EMIGRANCI*-- Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Wrogie lub nieprzyjazne klany

Odpowiedz do tematu    Forum --*EMIGRANCI*-- Strona Główna » SMIETNIK Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Wrogie lub nieprzyjazne klany
Autor Wiadomość
PaczusPL

Post Wrogie lub nieprzyjazne klany Odpowiedz z cytatem
Witam !! Nie wiem gdzie umieścić ten temat więc ponawiam go tutaj.

Proszę o umieszczanie nazwy klanów których należy unikać w konfrontacjach klanowych. Ja osobiście spotykam się z wieloma klanami których zwycięstwa , lub zachowanie nie są fair play.Zazwyczaj są to "świeże" klany, które chcą udowodnić swoją wyższość niekoniecznie umiejętnościami,lecz błyskotliwą łaciną podwórkową.Umieszczając nazwę klanu stworzymy listę tych złych, lecz także dobrych klanów z którymi można dobrze się pobawić i bez względu na wynik pożartować

Zapraszam do dyskusji !!

Pozdrawiam, PaczusPL
Cool

Pon Maj 17, 2010 12:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Reklama

Pon Maj 17, 2010 12:28
funek1218

Post Odpowiedz z cytatem
ja nie chcę mówić że klan Skazani jest zły bo tak nie jest ale grałem z dwójką graczy którzy nie byli mili i to jak się do mnie zwracali było delikatnie mówiąc hamskie gracze ci to immo-bruno i xxsiwinhoxx (z małej litery przez brak szacunku do tych ludzi) reszta tych co z nimi grałem od Skazanych jest spoko

a co do tematu to nie polecam klanówki z Lastottoman to są sami świetni gracze więc trzeba by mieć super silną ekipę a u nas zawsze jednego nie ma na necie
Pon Maj 17, 2010 15:36 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
administrator

Post Odpowiedz z cytatem
prosze o o strozne wypowiadanie sie w tym temacie bo po zachowaniu jednego czy dwoch osob nie mozna oceniac calego klanu pozdro
Wto Maj 18, 2010 08:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Boom

Post Odpowiedz z cytatem
W każdym klanie można znaleźć osobę która może być nie miła. Następnym razem może będziesz grał z kimś z klanu Skazani i okaże się fajnym przeciwnikiem z którym i pogadasz i pozartujesz

Pon Lip 09, 2018 14:54 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pon Lip 09, 2018 14:54
Odpowiedz do tematu    Forum --*EMIGRANCI*-- Strona Główna » SMIETNIK Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: