Autor |
Wiadomość |
PaczusPL
|
Wrogie lub nieprzyjazne klany |
|
Witam !! Nie wiem gdzie umieścić ten temat więc ponawiam go tutaj.
Proszę o umieszczanie nazwy klanów których należy unikać w konfrontacjach klanowych. Ja osobiście spotykam się z wieloma klanami których zwycięstwa , lub zachowanie nie są fair play.Zazwyczaj są to "świeże" klany, które chcą udowodnić swoją wyższość niekoniecznie umiejętnościami,lecz błyskotliwą łaciną podwórkową.Umieszczając nazwę klanu stworzymy listę tych złych, lecz także dobrych klanów z którymi można dobrze się pobawić i bez względu na wynik pożartować
Zapraszam do dyskusji !!
Pozdrawiam, PaczusPL

_________________ Jak sobie pościelisz, tak sie wyśpisz..
 |
|
Pon Maj 17, 2010 12:28 |
|
 |
Reklama
|
|
Pon Maj 17, 2010 12:28 |
|
 |
funek1218
|
|
|
ja nie chcę mówić że klan Skazani jest zły bo tak nie jest ale grałem z dwójką graczy którzy nie byli mili i to jak się do mnie zwracali było delikatnie mówiąc hamskie gracze ci to immo-bruno i xxsiwinhoxx (z małej litery przez brak szacunku do tych ludzi) reszta tych co z nimi grałem od Skazanych jest spoko
a co do tematu to nie polecam klanówki z Lastottoman to są sami świetni gracze więc trzeba by mieć super silną ekipę a u nas zawsze jednego nie ma na necie
|
|
Pon Maj 17, 2010 15:36 |
|
 |
administrator
|
|
|
|
prosze o o strozne wypowiadanie sie w tym temacie bo po zachowaniu jednego czy dwoch osob nie mozna oceniac calego klanu pozdro
|
|
Wto Maj 18, 2010 08:40 |
|
 |
Boom
|
|
|
|
W każdym klanie można znaleźć osobę która może być nie miła. Następnym razem może będziesz grał z kimś z klanu Skazani i okaże się fajnym przeciwnikiem z którym i pogadasz i pozartujesz
_________________ https://petinet.pl |
|
Pon Lip 09, 2018 14:54 |
|
 |
Reklama
|
|
Pon Lip 09, 2018 14:54 |
|
 |
|