Autor |
Wiadomość |
Kurczaku
|
|
Podanie - Kurczaku |
|
1 - masz teamspeak 2, sprawny mikrofon i słuchawki? - Tak
2 - masz powyżej 15 lat? - Tak
3 - używasz haków, cheatów itp i czy masz zamiar kiedykolwiek ich użyć? - Gra to zabawa.. a nie walka o złote gacie ;]
4 - masz szacunek do innych graczy i nie wyzywasz od noobków każdego kto Cię zabije? - Nie jestem dzieckiem ;]
5 - potrafisz się odpowiednio zachować do sytuacji? Zależy jaka sytuacja.. ale raczej tak ;]
6 - umiesz grać zespołowo? - to podstawa
7 - dlaczego wybrałeś/aś ten klan? - Ze względu na mam nadzieję dobrą grę w miły, a co najważniejsze Polskim gronie
8 - podaj link do swojej postaci na stronie z8 - http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=10831395
9 - podaj swoje ratio kill/dead - 697/388
GG - 11032401 - zawsze na niewidocznym.. nie lubię jak mi się spamuje gg ;]
|
|
Sob Sty 15, 2011 15:50 |
|
 |
Reklama
|
|
Sob Sty 15, 2011 15:50 |
|
 |
administrator
|
|
|
|
Przyjeety
_________________ [img][url="http://crossfire.cfps.pl/"] [/url][/img] |
|
Sob Sty 15, 2011 16:08 |
|
 |
K4ram
|
|
|
"Ze względu na mam nadzieję dobrą grę w miły, a co najważniejsze Polskim gronie" wow, nowa polszczyzna? Nie kapuje ani słowa z tego 
_________________ "Graj na skill, nie lvl czy ratio..." - cytat pewnego dobrego gracza...
 |
|
Nie Sty 16, 2011 12:29 |
|
 |
uRBi83
|
|
|
|
 |
 |
"Ze względu na mam nadzieję dobrą grę w miły, a co najważniejsze Polskim gronie" wow, nowa polszczyzna? Nie kapuje ani słowa z tego  |
gdybym ja zaczął poprawiać Wasze posty to bym nie mógł pisać innych tylko skupiać się na poprawkach więc nie bądź taki "poprawny" a w tym zdaniu po prostu zabrakło literki i ewentualnie nawiasu który powinien być postawiony mniej więcej tutaj: " Ze względu na dobrą grę w miłyM (mam nadzieję) , a co najważniejsze polskim gronie".
|
|
Nie Sty 16, 2011 12:36 |
|
 |
Reklama
|
|
Nie Sty 16, 2011 12:36 |
|
 |
|
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|
|
|